Praktische info

Toegang

Ben jij erbij? We zien je graag op de Bergsportdag! Toegang is voor NKBV-leden gratis op vertoon van je ledenpas. Aanmelden is niet nodig.
Niet-leden betalen € 7.50,- in de voorverkoop. Aan de deur kost een ticket € 10,-. Kinderen tot 14 jaar mogen gratis naar binnen.

Locatie

De Bergsportdag wordt georganiseerd in het NBC, Nieuwegein. Bij de horeca van het NBC kan je alleen met PIN betalen.

Openingstijden & datum

Zondag 7 februari: 9.30 - 17.00 uur.

Adres

Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

LET OP: WEGENS VERWACHTE DRUKTE RADEN WIJ AAN OM MET HET OV TE KOMEN. ER ZIJN MAAR EEN BEPERKT AANTAL PARKEERPLEKKEN. KAN JE ECHT NIET ANDERS DAN MET DE AUTO KOMEN EN IS DE PARKEERPLAATS VOL, DAN IS DE BESTE OPTIE OM TE PARKEREN BIJ HET P+R WESTRAVEN, VIA ÉÉN TRAMHALTE KOM JE DAN BIJ HET NBC.

Openbaar vervoer

Met het OV is het NBC gemakkelijk te bereiken. Met tram 60 en 61 ben je in 15 minuten bij het NBC vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt, sta je recht voor de deur van het NBC. Plan je route via 9292.

Aanmelden workshops, lezingen & activiteiten

Je hoeft je niet in te schrijven voor de workshops en lezingen. Deze zijn vrij toegankelijk voor alle bezoekers. Voor enkele activiteiten en het klimprogramma in Mountain Network is het wel nodig om je aanmelden. Dit staat specifiek omschreven bij die activiteit in het programma. Staat er niks bij? Dan is inschrijven niet nodig. 

Aanmelden crew Bergsportdag

Wil jij vrijwilliger worden en bijdragen aan de organisatie van de Bergsportdag? We hebben verschillende leuke taken. Help bijvoorbeeld mee bij het jeugdprogramma op de beursvloer of in de klimhal.

kom met het OV!

Tickets 

Over de NKBV

Aanmelden vrijwilligers

 

Heb je een vraag over de Bergsportdag? Mail dan naar bergsportdag@nkbv.nl.