Nieuws

Live programma Week van de Bergsport

Tijdens de Week van de Bergsport hebben we een mooi live programma. Pak je agenda er maar vast bij! Het is namelijk je kans om al je vragen te stellen. Op de tijden dat er geen liveprogramma is, vind je op de mainstage elke doordeweekse dag een andere hoofdspreker die je kunt bekijken. Aanmelden kan nog, dus wees er snel bij!

Lees meer

Bergsportreizen neemt je mee op pad deze zomer

Hopelijk kunnen we deze zomer weer heerlijk naar de bergen! Wat dacht je van een hutten-, of gletsjertocht, of een alpiene cursus. Tijdens de Week van de Bergsport kun je verschillende lezingen volgen waarin we je alles vertellen over het aanbod van Bergsportreizen. Meld je nu aan, en maak kennis met de uitdagendste cursussen.

Lees meer

Geef je op voor de workshops Fit de bergen in!

De afgelopen periode is er hard getraind om fit te blijven met de trainingsschema's en oefeningen die we met je deelde. Een aantal oefeningen waren extra populair en zijn massaal bekeken. Tijdens de Week van de Bergsport kun je workshops volgen om je trainingen nog meer te finetunen.

Lees meer

Volg de workshops van UIAGM berggids Martijn Schell tijdens de Week van de Bergsport

Tijdens de virtuele Week van de Bergsport kun je verschillende workshops volgen. Ben je benieuwd naar alle ins en outs over bergwandelen? Ben je van plan eens op huttentocht te gaan of wil jij je touwtechnieken bijspijkeren? Meld je dan nu aan, want dit is je kans de workshops gratis te volgen, vanuit je eigen huis.

Lees meer

Ontdek de mooiste gebieden tijdens de Week van de Bergsport

Zin om nieuwe gebieden te ontdekken? Nu nog even in een virtuele setting, straks zelf er weer op uit. Tijdens de online Week van de Bergsport ontdek je de mooiste bestemmingen. We nemen je mee naar verschillende gebieden, over de mooiste trails en delen met je wat er zo uniek is aan deze berggebieden.

Lees meer

Van product nerd tot onafhankelijk tester

Tijdens de Week van de Bergsport kun je een workshop van onafhankelijk tester Gijs Loning volgen. Heb je altijd al meer willen weten over welke schoenen je het beste kunt kiezen, hoe je je rugzak inpakt en goed afstelt of hoe het zit met het lopen met stokken? Wil jij de ins en outs van laagjes of waterdichte kleding eens goed doorgronden. Meld je dan aan voor de workshops van Gijs.

Lees meer

De Week van de Bergsport online en boordevol inspiratie

Heb jij de Week van de Bergsport al in je agenda staan? Nog niet? Nu noteren dan, want van 15 tot en met 21 maart organiseren wij een exclusief online event voor jou als bergsportliefhebber.

Lees meer

Deze sprekers live op je scherm tijdens de Week van de Bergsport

Tijdens deze virtuele editie van de Week van de Bergsport volg je inspirerende sprekers. De komende weken nemen we je mee in het programma dat we hebben samengesteld. Deze week aandacht voor 3 sprekers die eigenlijk geen introductie nodig hebben.

Lees meer

Beleef de start van je bergvakantie digitaal

Nog even de tanden op elkaar en hopelijk kunnen we dan in de zomer weer genieten van de bergen. Ben jij al begonnen met je vakantievoorbereiding? Zoals je van de NKBV gewend bent, helpen wij je bij de start van je bergvakantie. Dit jaar niet live tijdens de Bergsportdag, maar online tijdens de Week van de Bergsport van 15 tot en met 21 maart 2021.

Lees meer