Nieuws

Bergsportdag uitverkocht

De bergsportag is volledig uitverkocht! Alle tickets voor het grootste outdoorevenement zijn verkocht, waardoor liefhebbers van bergbeklimmen, wandelen en andere bergactiviteiten een geweldige dag kunnen verwachten. Het belooft een spannende en inspirerende ervaring te worden voor alle deelnemers.

Bekijk hier het programmaboekje

Standbouw uitverkocht

Met trots vermelden we dat alle standruimte voor de Bergsportdag is uitverkocht! Op de beursvloer vind je tijdens de Bergsportdag een schat aan topmerken en organisaties. Denk hierbij aan voorstaande merken in de klim- en bergsport, zoals Rab, Scarpa, Petzl, Mammut, Cortazu, Falke en Bever, maar ook gevestigde (reis)organisaties als SNP Natuurreizen, Zwitserland Toerisme, 360° Explore, Snow Leopard, diverse Oostenrijkse bestemmingen en Nederlandse Internationals Mountain Leaders.

Bekijk hier de plattegrond

Lever oud dons bij RAB-stand in

Rab maakt gebruik van 100% gerycled dons voor onder andere de Microlight jassen. Vanwege het succes van deze jas zijn ze nu op zoek naar extra dons voor hun productie. Heb je nog donsproducten thuis liggen? Lever ze in bij de Rab-stand en ontvang een kortingsvoucher!

Meer acties

Grote topmerken en (reis)organisaties aanwezig

Op de beursvloer vind je een schat aan topmerken en organisaties. Denk hierbij aan voorstaande merken in de klim- en bergsport, zoals Rab, Scarpa, Petzl, Mammut, Cortazu en Bever, maar ook gevestige (reis)organsiaties als SNP Natuurreizen, Zwitserland Toerisme, Snow Leopard, diverse Oostenrijkse bestemmingen en Nederlandse Internationals Mountain Leaders.

Bekijk het complete overzicht

Tweedehands markt

Wij zetten duurzaamheid voorop. Daarom kun je tijdens de Bergsportdag gebruikte kleding en materiaal een nieuw leven geven. Heb jij nog iets liggen (alleen bergsport-gerelateerd en in goede staat) dat zeker nog een aantal rondes meekan? Verkoop het ter plekke of kijk of er iets voor jezelf bij zit. Van 10.00 tot 16.00 uur in hospitality area III. Mede mogelijk gemaakt door Bever.

Lees hier hoe het werkt

Mountain Network partner van de Bergsportdag

In navolging van Zwitserland, Rab, SNP en Bergsportreizen is nu ook Mountain Network partner van ons event. In het naastgelegen Mountain Network wordt een klimprogramma georganiseerd. Zo volg je daar de workshop Verbeter je voorklimzekerskills, kan je een training volgen zodat je een nog betere klimmer wordt en kan, je op vertoon van je Bergsportdag ticket, de hele dag zelf GRATIS klimmen.

Bekijk klimprogramma

De Bergsportdag is terug, en hoe!

De Bergsportdag van de NKBV, het grootste outdoorevent in Nederland, is weer terug van weggeweest. Na 4 jaar afwezigheid zal dit evenement plaatsvinden op 17 maart 2024 in het compleet vernieuwde NBC te Nieuwegein. Een dag vol interessante lezingen, workshops en merken waar bezoekers kennis en inspiratie opdoen voor een volgende vakantie in de bergen.

Lees verder