Bergsportdag

NKBV-BERGSPORTDAG: 17 maart 2024!

De Bergsportdag 2024 in het NBC in Nieuwegein was een groot succes! Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen en bijgedragen aan dit evenement.

Houd onze website in de gaten. En vergeet niet om je ervaringen met ons te delen op social media door ons te taggen met #bergsportdag, #NKBV en @_nkbv.


Programmaboekje op zak

Download hier het programmaboekje direct op je telefoon. Dan kun je de hele dag makkelijk zien waar en hoe laat de lezingen, workshops en activiteiten plaatsvinden, maar ook waar alle topmerken en (reis)organisaties zich precies op de beursvloer bevinden.

Download hem hier

Inschrijven verplicht voor klimprogramma

INSCHRIJVEN VERPLICHT!

  • Gratis klimmen? Meld je aan via deze link en laat je bergsportdagticket bij de bar zien.
  • Meedoen met workshops en cursussen? Schrijf je in via deze link.

Bekijk het klimprogrmamma

Aantrekkelijke acties

Profiteer van aantrekkelijke acties op de beursvloer. Word voordelig lid van de NKBV, win een weekend weg in de HerBerg of een huttentocht in de Alpen, krijg 50 % korting op reparaties van Rab en Lowe Alpine of lever oud dons of je oude klimschoenen in om te recyclen.

Alle acties

College Tour

In gesprek over kracht, passie en prestaties. 5 vrouwen in de klim- en bergsport vertellen over hun internationale dromen en successen.

het Complete programma

Tweedehandsmarkt

Geef je spullen een tweede leven! Heb je nog gebruikte bergsportkleding en/of -materiaal dat nog in goede staat verkeert en klaar is voor een nieuw avontuur? Verkoop het op de tweedehandsmarkt. En misschien vind je ook nog wel iets leuks voor jezelf.

Zo werkt het

De mooiste trails en gebieden

Ontdek de mooiste bestemmingen in Zwitserland, Oostenrijk, Italië en Spanje. Tijdens lezingen en op de beursvloer verklappen zij de beste tochten en klimspots en wat die plekken zo bijzonder maakt.

tips en inspiratie