NKBV-bergsportdag | Bergsportdag Zomer Bezoekers
Bergsportdag Zomer Bezoekers
Bergsportdag Zomer Bezoekers
16114
page,page-id-16114,page-child,parent-pageid-18039,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Zevenkamp

Uitslagen
Nog nooit had de Zevenkamp zoveel deelnemers als in 2018: 130 deelnemers! Helaas heeft niet iedereen zijn scoreformulier ingeleverd. Hierboven vind je de uitslag op basis van de ingeleverde formulieren.

Hartstikke leuk dat je ouders een mooie vakantie gaan plannen en spullen uitproberen, maar op de Bergsportdag moet er natuurlijk ook voor jou iets cools te doen zijn. Ook dit jaar organiseren we weer een zevenkamp met leuke opdrachten en loterij voor de jeugdige Bergsportdag bezoekers.

Aanmelden
Voor de Zevenkamp is er beperkte plek voor deelname. In totaal kunnen 80 klimmers deelnemen. Schrijf je dus snel in om verzekerd te zijn van een plekje! Aanmelden doe je via het aanmeldformulier. Als trainer of jeugdbegeleider kun je hiermee ook groepen aanmelden.

Zevenkamp
De zevenkamp is bedoeld voor de jeugd van 8 t/m 16 jaar. Zoals de naam al doet vermoeden zijn er in deze wedstrijd zeven onderdelen:

1. Hangen! Hang zo lang je kan aan slopers.
2. Ready! Set(je)! Go! Clip een serie setjes zo snel je kunt.
3. Flying Dutchman. Dynowedstrijd.
4. Passie maken. Zo veel mogelijk passen maken in twee boulders op het boulderblok.
5. Speed. Hoe snel klim jij omhoog op de mobiele klimwand?
6. The Eliminator. Klim met zo weinig mogelijk grepen omhoog op de mobiele klimwand.
7. Handtekeningen NL team, verzamel ze allemaal!
De handtekeningen tellen als extra punten voor de overall winnaars in beide categorieën. Je doet de onderdelen in je eigen tempo, maar in ieder geval tussen 10.00 uur en 13.00 uur.
lezingen
workshops