NKBV-bergsportdag | Sport & Voeding
16249
single,single-portfolio_page,postid-16249,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Sport & Voeding

Category
Themalezingen
About This Project
Sport en voeding

Er wordt veel geschreven en gesproken over (sport)voeding; wat is nou waarheid? Van welke producten ga je nou ├ęcht beter presteren? En is het melk de witte motor of de witte sloper? Brenda Frunt geeft tijdens de workshop onder andere antwoorden op deze vragen.
Uit eigen ervaringen tijdens huttentochten, C1 cursus en langlauftochten in Lapland zal Brenda praktische adviezen geven rondom voeding tijdens lange tochten en/of andere sportieve uitdagingen.

Samen met sportkok Erik te Velthuis heeft ze in 2011 het sportkookboek Goud op je bord geschreven. Hierin staan talloze simpele maar gezonde gerechten voor iedereen die van sport en lekker eten houdt. Hiervan zijn inmiddels meer dan 10.000 exemplaren verkocht en deel 2 komt in mei 2017 uit.

15:15 – 16:15 uur Zaal 2