NKBV-bergsportdag | Bergsportdag Exposanten
Wil je als exposant aanwezig zijn op de Bergsportdag? Neem contact met ons op.
Bergsportdag Exposanten, standhouder, standhouders, exposant, stand, beurs, beursaanbieding
14490
page,page-id-14490,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive
 

Exposanteninfo

Jouw stand op de Bergsportdag?

Sta op zondag 20 januari 2019 als exposant op de Bergsportdag in Nieuwegein. Het grootste bergsportevenement van het jaar. De NKBV organiseert de Bergsportdag voor haar 64.000 leden. Ruim 5.000 bezoekers laten zich tijdens het evenement informeren over reis- en cursusmogelijkheden, de nieuwste materialen, nieuws op het gebied van veiligheid en de mooiste bergsportgebieden. Daarnaast is er een indrukwekkend lezingenprogramma met namen van grote internationale bergsporters.


Waarom kom je als exposant naar de Bergsportdag?

 • Persoonlijk contact met je doelgroep
 • Ontmoet ambassadeurs van de bergsport
 • Oprecht geintresseerde bezoekers met vakkennis
 • Beurs gratis toegankelijk voor NKBV-Leden
 • Grootste Bergsportevenement van Nederland
 • Snel groeiend evenement; in slechts drie jaar verdubbeld


Standhouders die affiniteit hebben met bergsport komen naar de Bergsportdag, zoals:

 • Outdoor merken
 • Importeurs
 • Toeristenbureaus
 • Verenigingen
 • NKBV commissies en regio’s

Er zijn 2 zalen voor alle exposanten. In deze zalen is de beursvloer ingedeeld in een landenpaviljoen, het NKBV-plein, een bergrestaurant en het activiteitenplein. Kies een standformaat voor jouw organisatie, kies daarbij een van de mediakanalen om de exposure langer te laten lopen dan alleen tijdens het evenement en stuur het inschrijfformulier op. Inschrijfformulier Bergsportdag 2019

Uni Stand

Voorbeeld 6 m2 (nieuw in 2019)

Voorbeeld 9m2

Voorbeeld 9 m2

NKBV Bergsportdag 2015 ByRyanPhotography.com (77 van 149)

Voorbeeld 15 m2

NKBV Bergsportdag 2015 ByRyanPhotography.com (44 van 149)

Voorbeeld vrije standbouw

Communicatiepakket

De NKBV heeft verschillende communicatiepakketten samengesteld. Naast expositieruimte tijdens het evenement is het mogelijk om advertentieruimte in Hoogtelijn (oplage 38.000) te kopen, of banners op nkbvbergsportdag.nl (30.000 bezoeken) en artikelen op de NKBV-social media. Hoe groter het pakket, hoe meer jouw organisatie profiteert van alle aandacht die de NKBV aan dit evenement geeft.

Sponsorpakket

Voor de Bergsportdag bieden we een aantal sponsorpakketten aan waar je uit kunt kiezen. Wil jij bijvoorbeeld een artikel in ons Bergsportmagazine Hoogtelijn of exposure via onze andere kanalen (website, flyers, nieuwsbrief etc)? Bekijk de NKBV-Mediakit en geef op het inschrijfformulier aan of je voor of na afloop van de Bergsportdag Zomer jouw organisatie nog meer exposure wilt geven.

Locatie

Dit jaar hebben we de indeling van de plattegrond goed onderzocht en geluisterd naar tips van de exposanten en bezoekers om de beursvloer nog effectiever in te zetten. Hiermee willen we ook de groeiende vraag naar exposantenruimte tegemoet komen en willen wij de Bergsportdag naar een hoger niveau tillen met meer mogelijkheden voor exposanten én bezoeker.

64000

NKBV-leden

42000

Bergwandelen

20000

Alpinisme

20000

Sportklimmen

12500

Mountainbiken

5500

Trailrunnen