NKBV-bergsportdag | Bergsportdag - Actie
18002
page,page-id-18002,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive
 

Actie voor niet-leden

Bergsportdag Zomer 2017

De Bergsportdag Zomer van de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging is het grootste bergsportevenement van Nederland. Op de Bergsportdag op 29 januari 2017 laat je je inspireren voor jouw volgende bergvakantie.

 • lezingen van grote namen uit de klim- en bergsport;
 • praktische workshops;
 • materiaaltests bij een van de vele exposanten;
 • beursacties;
 • presentatie van het Nederlands Team Sportklimmen;
 • zevenkamp voor de jongere bezoekers;
 • kennismaking met het reisprogramma van Bergsportreizen.nl.

Meld je aan via het onderstaande formulier, ga akkoord met de actievoorwaarden* en maak kans op gratis entree (twv. € 5,-) en een NKBV-lidmaatschap (twv. €52,-). Zo heb je direct toegang tot alle voordelen van het NKBV-lidmaatschap. We zien je graag op de Bergsportdag!

*Actievoorwaarden

 • Prijzen zijn persoonsgebonden, niet inwisselbaar voor geld en kunnen niet worden geruild of overgedragen aan derden;
 • Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, heeft de NKBV het recht de deelnemer van verdere deelname uit te sluiten en/of kan worden besloten het recht op de te winnen prijs te laten vervallen;
 • Deelnemers dienen zich te melden bij entree
 • De prijs wordt verloot uit alle aanmeldingen en dient op 29 januari om 12.00 in ontvangst te worden genomen tijdens de Bergsportdag. Bij afwezigheid zal de NKBV overgaan tot een nieuwe verloting.
Programma

Op de Bergsportdag Zomer 2017 kun je diverse lezingen, workshops en demo’s volgen. De presentatie van het Nederlands Team Sportklimmen vindt plaats om 13:15 uur bij het boulderblok. De jonge bezoekers kunnen deelnemen aan een Zevenkamp! Bekijk hieronder het activiteitenschema en de plattegrond.

Hoofdlezingen

Workshops en demo’s
Zevenkamp

Hartstikke leuk dat je ouders een mooie vakantie gaan plannen en spullen uitproberen, maar op de Bergsportdag moet er natuurlijk ook voor jou iets cools te doen zijn. Ook dit jaar organiseren we weer een zevenkamp met leuke opdrachten en prijzen voor de jeugdige Bergsportdag bezoekers.

Aanmelden
Voor de Zevenkamp is er beperkte plek voor deelname. In iedere leeftijdscategorie kunnen 40 klimmers deelnemen. Schrijf je dus snel in om verzekerd te zijn van een plekje! Aanmelden doe je via het aanmeldformulier. Als trainer of jeugdbegeleider kun je hiermee ook groepen aanmelden. Je kunt ook op de Bergsportdag zelf aanmelden, maar met 80 klimmers zitten we echt vol. Deelname is dan ook niet te garanderen.

Zevenkamp
De zevenkamp is bedoeld voor de jeugd van 8 t/m 12 en 13 t/m 16 jaar. Zoals de naam al doet vermoeden zijn er in deze wedstrijd zeven onderdelen:

1. Zlag contest. Hang zo lang je kan aan de slopers van het Zlagboard.
2. Ready! Set(je)! Go! Clip een serie setjes zo snel je kunt.
3. Flying Dutchman. Dynowedstrijd.
4. Passie maken. Zo veel mogelijk passen maken in twee boulders op het boulderblok.
5. Speed. Hoe snel klim jij omhoog op de mobiele klimwand?
6. The Eliminator. Klim met zo weinig mogelijk grepen omhoog op de mobiele klimwand.
7. Handtekeningen NL team, verzamel ze allemaal!
De handtekeningen tellen als extra punten voor de overall winnaars in beide categorieën. Je doet de onderdelen in je eigen tempo, maar in ieder geval tussen 10.00 uur en 13.00 uur.
Presentatie Nederlands Team

Als elk jaar presenteren we op de Bergsportdag Zomer 2017 het Nederlands Team Sportklimmen van komend jaar. Wie zitten er in de selectie? Kom rond 13:45 uur naar het Boulderblok voor de presentatie van de selectie!

25809001245_caf7cdcd4b_o